Konoba Babalu

Személyes kedvencem, ha nem a legkedvesebb Konobám az Adrián a Babalu. Elragadó környezetben helyezkedik el, messze a városok zajától. Ennek ellenére pörgős, élettel teli hely. Egy hajóút utáni délutáni sörözésre és beszélgetésre kiválóan alkalmas, hiszen minden megvan, amire az embernek egy nyaralás során szüksége van.

Az ételei kiválóak, a tengeri ételek frissek, az étterem a tengervízben mossa és pucolja a halakat és rákokat.

A délutáni melegben az erős napsütésben a teraszán ülve lágy zene mellett élvezhető a tengeri szellő, ahogy végig fújja az ember testét. Az elfogyasztani kívánt üdítőitalok kellő hűvösen kerülnek az asztalra.

A leander bokrok és az agavék környezetében az ember szemébe ötlik az Veli Borovnjak és Kakan sziget közti sáv zöldellő vize, mely akarva akaratlanul egy kis Karib hangulatot kölcsönöz.

Az alkalmazottak és a tulajdonosok is kedvesek, természetesen a maguk kimértségével. Ha az utazó megtalálja velük a hangot és persze hajlandó még borravalóval is a kedvükben járni, mindig szeretettel várják vissza az embert.

Vacsorára érdemes foglalni, hiszen a főszezonban előfordulhat, hogy nem kapunk egy nagyobb asztaltársaságra helyet.

Ár-érték arányban teljesen megfelelő, a főételek 10-20 Euró körül fogyaszthatók, a Karlovacko korsója 2018 –ban 20 Kuna volt. Étlap van!

Telefonszám: +385 92 307 0314
Sziget: Kakan

Tovább a szigetre és az öbölbe

Tovább az éttermekhez