Paradiso, Kakan

Ez az étterem kicsit messzebb, a dombon átkelve közelíthető meg a Potkucina öbölből. A másik lehetőség közvetlen előtte a móló előtt bójára állni. Ételei finomak, különlegesek, de mindenképpen vigyázzunk, kérdezzünk rendelés előtt, mert gyakran túlárazzák ételeiket. Csapolt sör nincs! Étlapot sem hoz a pincér.

Úton a Paradiso felé…
(Forrás: AdriaBreeze.com)

Röviden így jellemezhető az étterem.

A csapat 2018 augusztusában járt itt, a szigeten tett kirándulás után. A Sebmo Nebo felől, a Potkucina öbölből érkeztünk, felmásztunk a kis kövekkel kirakott ösvényen. A Nebo mögötti erdei úton leereszkedtünk a másik öböl felé a fák között. Az étterem rész tágas, az asztalok is messze vannak egymástól, így a vendégek nem zavarják egymást.

Terasz
(Forrás: Mapio)

Hiányossága, az étlap, de már több útikönyvet átböngészve is arra az elhatározásra jutottunk, hogy kérdezni kell az árakról, hogy ne érjen minket meglepetés. Árai jóval magasabbak, mint a szigeten található két vendéglátóipari egységé, az adagok sem közelítik meg a Sedmo Nebo vagy a Babalu adagjait.

A Tratica öböl
(Forrás: MarineBook)

Az asztaltól kilátás nyílik Kaprije városára, mely a szomszéd szigeten terül el.

Az étterem előtt nagyobb betonmóló húzódik, ahová többnyire közepes méretű motoros hajók kötnek ki. Az öbölben 5-6 bóján köthetünk ki.

Telefonszám: +385 91 5916418

Tovább a szigetre és az öbölbe

Tovább az éttermekhez