Konoba Sesula, Solta

Amikor a hajó már nyugodtan pihen a köteleken és a nap sem süt már olyan erősen, a parton megkezdődik az igazi élet. A hatalmas grillsütőben már sorakoznak a fák, majd begyújtják őket és elkezd felszállni a füst a levegőbe. A kis étterem a parton kész fogadni vendégeit, különböző fogásokkal, melyeket többségében parázson készít el a szakács.

A Konoba terasza és “dingi parkolója”
(Forrás: AdriaBreeze.com)

A Konoba Sesula kiváló célpont azoknak, akik szeretik a természetet, ódzkodnak a zsúfoltságtól, mégis szívesen töltenek pár órát egy asztaltársasággal egy kellemes vacsora mellett.

Kilátás a teraszról a hajókra
(Forrás: AdriaBreeze.com)

Az étlapon szerepel tényleg minden, ami az ember egy meleg nyári nap után megkívánhat. Levesek, halételek, saláták és desszertek is.

Sül az étel a grillben
(Forrás: AdriaBreeze.com)

A ház egyik specialitása a polip, krumplival és sok grillzöldséggel tálalva. Ezt érdemes többedmagunkkal rendelni, ugyanis egy emberre kis adagot hoznak, de ha legalább 4 ember együtt rendeli, az étel porciója hatalmas. Megéri a megrendelést a délután folyamán leadni, hiszen hosszabb idő, míg előkészítik és így kevesebbet kell várnunk a vacsoránkra.

A híres polip krumplival és zöldségekkel
(Forrás: AdriaBreeze.com)

Ha ide szeretnénk hajónkkal kötni, már a reggeli órákban telefonon állóhelyet kell foglalni, mert előfordult, ha bejelentés nélkül érkezünk helyet már nem kapunk az öbölben. Amennyiben az étteremben vacsorázunk, bója és egyéb díjak nem kerülnek felszámlázásra.

Ár érték arányban megfelelő, nem a legdrágább éttermek közé tartozik.

Telefonszám: +385 91 557 5927

Tovább az öbölre

Tovább az éttermekhez